5 redenen om kruiden online te kopen

Haal je je kruiden nog in de supermarkt? Of ben je al overgestapt op online winkelen om de heerlijkste smaakmakers voor je gerechten te kopen? We hebben voor je op een rijtje gezet waarom het echt veel beter is om je kruiden online te halen.

1. Online kruiden zijn verser
Kruiden gaan minder lang mee dan je denkt. De meeste beginnen binnen enkele maanden hun smaak te verliezen. (En ja, dat betekent dat je ze waarschijnlijk weg moet gooien). Voordat de kruiden in de schappen van de supermarkt staan, hebben ze maanden doorgebracht in de opslag van de verschillende partijen in de toeleveringsketen.

2. Supermarkt kruiden zijn saai
Standaard kruiden zoals peper en zout vind je natuurlijk wel in de supermarkt. Dit zijn goede smaakmakers, maar er zijn nog veel meer kruiden om jouw gerecht wat extra’s te geven. Heb je wel eens lange peper geprobeerd? Of paradijszaad? Online heb je veel meer keuze dan in de supermarkt.

3. Je weet wat je koopt
In plaats van naar een muur met kruiden in de winkel te staren, vind je online alle informatie over je favoriete kruiden. Ontdek alles over de smaak, oorsprong en gebruik van je favoriete kruiden en specerijen. Deze informatie vind je niet zo makkelijk in het gangpad van de supermarkt.

4. Bespaar geld
Als je online kruiden koopt, betekent dit dat je de “middle man” overslaat. Kruiden in de supermarkt moeten meer dan drie verschillende handen passeren voordat ze in de jouwe komen, en elk van die stappen verhoogt de prijs. Online kruiden kopen is dus voordeliger.

5. Meer dan alleen kruiden
Bij Voordeelkruiden koop je ook eenvoudig en voordelig losse thee, superfoods, kruidenthee en ingrediënten voor je recepten zoals verdikkingsmiddelen en bindmiddelen