Horeca en bedrijven

Voordeelkruiden is specialist op het gebied van kruiden, specerijen en natuurlijke ingrediënten. Naast het leveren aan de consument, leveren wij als groothandel kruiden en specerijen aan restaurants, bedrijven en instellingen. Onze prijzen zijn scherp en in combinatie met onze flexibiliteit zijn wij de juiste partner voor je bedrijf of restaurant.

Op onze webshop is het niet alleen voor een particulier mogelijk om te bestellen. Ook bedrijven kunnen bestellingen plaatsen. Wij hanteren staffelprijzen en bij afname van grotere hoeveelheden kunnen we kruiden en specerijen voor je bedrijf scherp aanbieden.

Voor grote bestellingen of het bestellen van kruiden en specerijen die niet op de website staan, kun je contact met ons opnemen. We helpen je graag verder.

Kruiden en specerijen voor restaurants

Voordeelkruiden heeft jarenlange ervaring met het leveren van losse kruiden en specerijen en kruidenmixen aan restaurant door heel Nederland en België. We zien dat de smaakbewuste chefs van nu losse kruiden en specerijen verkiezen boven kant-en-klare kruidenmixen. Hiermee hebben koks de mogelijkheden om onze smaakvolle kruiden in precies de juiste verhoudingen te verwerken in hun gerechten.

We hebben ook een grote selectie gedroogde chilipepers en chilipoeder. Ons assortiment bestaat uit onder andere Ancho, Chipotle en Habanero pepers. Deze chilipepers zijn perfect te gebruiken in BBQ rubs, mash-up en fusiongerechten en dragen bij aan de perfecte eetervaring van je gasten.

Gemalen kruiden en specerijen verliezen nadat ze gemalen zijn eerder hun smaak. Daarom malen we alleen wat nodig is en verpakken we de gemalen kruiden en specerijen direct in luchtdichte verpakkingen. Op deze manier krijgen de restaurants die wij bedienen de meest smaakvolle komijn, zwarte peper, kardemom en koriander. Kortom, je mag van ons de allerbeste ingrediënten verwachten.

Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende porties waarmee we aan elke specifieke behoefte van smaakbewuste koks kunnen voldoen. Sommige kleine restaurants hebben een voorkeur voor porties van 100 gram en 500 gram of 1 kilo, terwijl grote restaurants meer gericht zijn op inkoopvoordeel en hun kruiden en specerijen in bulkformaten van 5, 10 en 25 kilo willen inkopen.

Wij zijn specialist in kruiden en specerijen en zijn je graag van dienst om maatwerk te leveren in je professionele keuken. Wat jouw unieke behoeften ook mogen zijn, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom kiezen voor Voordeelkruiden

Wij voeren een groot assortiment kruiden, specerijen, natuurlijke ingrediënten en superfoods.

  • De allerbeste kwaliteit
  • We werken strikt volgens een voedselveiligheidsplan dat gebaseerd is op HACCP
  • Productspecificaties op verzoek beschikbaar
  • De laagste prijsgarantie
  • Flexibiliteit en klantvriendelijkheid
  • Brede kennis van onze producten
  • Altijd een passend aanbod voor je winkel, bedrijf of restaurant

Ook verzorgen wij onder andere:

  • Grotere hoeveelheden voor bijvoorbeeld bedrijven, restaurants of winkels
  • Kruidenmixen op maat
  • Verpakkingen op maat met eventueel private label

Intracommunautaire leveringen

Voordeelkruiden is gevestigd in Nederland. Hierdoor komen bedrijven die gevestigd zijn in andere EU-landen in aanmerking voor intracommunautaire leveringen. Bij een intracommunautaire levering is de bestelling vrijgesteld van BTW. Je moet hiervoor wel over een geldig BTW-identificatienummer beschikken. Ben je een ondernemer uit bijvoorbeeld België? Vul dan tijdens het afrekenproces je BTW-identificatienummer in en er zal geen BTW worden berekend op je bestelling.

Heb je vragen of speciale wensen? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag.