Annuleren en retourneren

Wijzigen van je bestelling

Zolang je bestelling niet is verzonden, kun je deze wijzigingen. Dit kan kosteloos. In geval van annulering van je bestelling, wordt het orderbedrag binnen 14 dagen aan jou terugbetaald. Als je bestelling al verzonden is, kun je deze niet meer wijzigen maar kun je je nog wel beroepen op je herroepingsrecht. Neem contact op met onze klantenservice als je vragen hebt over het wijzigen van je bestelling.

Annuleren en retourneren (herroepingsrecht)

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, moet je het artikel in de originele staat en ongeopende verpakking aan aan ons retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kun u contact met ons opnemen via hallo@voordeelkruiden.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het artikel reeds in goede orde retour ontvangen is. Wettelijk gezien is het niet verplicht een reden op te geven voor retourneren, maar dit zouden wij wel op prijs stellen zodat we onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Uitzondering retourneren

Je kunt alleen artikelen retourneren in ongeopende verpakkingen. In verband met voedselveiligheid kan Voordeelkruiden producten, nadat de verpakking is geopend, niet retour nemen. We rekenen hierbij op je begrip.