Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij stellen hierbij de mens en het milieu centraal. We zijn er namelijk van overtuigd dat we ons bedrijf hiermee een basis verschaffen voor duurzame groei en continuïteit.

Mensen

We zoeken voortdurend naar mogelijkheden om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in ons bedrijf op te nemen. Dit doen we middels het aanbieden van stages of werkervaringsplekken.

Milieu

Wij dragen graag ons steentje bij aan een beter milieu. Daarom hanteren we bij het verzenden van onze producten zo min mogelijk verpakkingsmateriaal. Ook zitten onze producten in milieuvriendelijke, luchtdichte en hersluitbare zakken van 100% gerecycled en natuurlijk kraftpapier. De zakken zijn voorzien van een speciale binnencoating die ontworpen is voor het vers houden van voedingsproducten.

Om het gebruik van karton terug te brengen, maken we waar mogelijk gebruik van verzenddozen en vulmaterialen die eerder zijn gebruikt. Door karton op deze manier een tweede leven te geven, kunnen we het milieu ontlasten.

Verder is het datacentrum waar onze webshop is ondergebracht, voorzien van groene stroom. Hiermee willen wij onze bijdrage leveren aan het reduceren van de forse CO2-uitstoot waar datacenters voor verantwoordelijk zijn.