Acerola poeder
Vanaf € 3,95
Acerola poeder van Voordeelkruiden is een natuurlijk bron van vitamine C. Gemaakt van gevriesdroogde acerola-kersen, zit dit poeder vol met vitamines, antioxidanten en mineralen. Meng 1-2 eetlepels door je smoothie of yoghurt om een krachtige boost van voedingsstoffen te ervaren.
- De voordeligste kruidenwinkel
- Nederlandse webshop
- Vragen? Bel ons op 010-3046089
- Geen plastic, duurzaam verpakt
- Gratis verzending boven € 50,-
- Bestel nu, morgen in huis
- 97% wordt op tijd bezorgd
- Klanten geven ons een 9,6
- Binnen 30 dagen retourneren
Meer mogelijkheden
Beschrijving
Acerola kopen
Verse acerola is in Nederland niet verkrijgbaar. De acerola-kers groeit in Zuid-Amerika en Centraal-Amerika en staat ook bekend als de Barbados-kers en de West-Indische kers. De vruchten worden meestal geoogst als ze nog groen zijn, omdat ze dan de twee keer zoveel vitamine C bevatten. De rijpe kersen zijn sappig, scherp en felrood van kleur. De acerola-kers bederft snel en moet binnen een paar dagen nadat ze zijn geplukt worden geconsumeerd. De acerola poeder van Voordeelkruiden is gemaakt van gevriesdroogde bessen en bevat 30 keer meer vitamine C dan sinaasappel.
Acerola poeder gebruiken
Acerola poeder heeft een zoetzure frisse smaak die heerlijk is bij een verscheidenheid aan voedingsmiddelen en dranken. Meng het poeder door smoothies, sappen en yoghurt voor een krachtige bron van vitamine C en antioxidanten. Je kunt het ook strooien op yoghurt, ontbijtgranen, havermout, pudding of andere desserts. Acerola kun je het beste niet opwarmen om de vitamine C zoveel mogelijk te behouden.
Gezondheidsvoordelen van acerola
Acerola-kersen zijn de rijkste natuurlijke voedselbron van vitamine C. Een enkele acerola-kers bevat 65 gram vitamine C. Acerola-kersen bevatten tot 30-40 keer zoveel vitamine C als sinaasappels. Een dagelijkse dosis vitamine C is essentieel voor het ondersteunen van het immuunsysteem en helpt om te herstellen van verkoudheid en ziekten.
Waarom zit er maltodextrine in dit acerola poeder?
De maltodextrine is nodig om de vitamine C uit te acerola kers te krijgen en om de vorm van het poeder stabiel te houden.